HTML

Minden, ami irodai munka

Friss topikok

Címkék

Archívum

Excel tanár, tanfolyam magánszemélyeknek

2015.03.02. 08:00 Kőváry Orsolya

Cél

Az Excel program a legismertebb táblázatkezelő program, amit a legtöbb cég mindennapi adminisztrációja során használ. Kiváló dolog annak, aki azt használni tudja. Jómagam 20 éve vagyok a szakmában, az ExcelTitok.hu rendszer által kidolgozott munkamódszert alkalmazom, ami több év tapasztalatát ötvözi. Gyorsan, hatékonyan, lényegre törően oktatva igyekszem tanítani, alkalmazkodva a tanulási igényekhez. Ebben jártas vagyok, és ezt szeretném tanítványaimnak is megtanítani, alkalmazkodva az idejükhöz és felfogási képességeikhez. Ezért nincs meghatározott idő, de van lecketerv, ám a tanfolyam lefutási ideje is személyre szabott.

Elvárás

A tanulónak alapszintű számítógép ismeretre van szüksége. Egy minimális Excel tudás sokat segít az indulásnál, amit személyre szabott módszerekkel hatékonyan továbbfejlesztünk, de ez nem alapfeltétel. Akkor is szép eredményeket fogunk elérni, ha sosem látott Excelt előtte soha. Jó, ha motivált a tanulásra, a megszerzett ismeretek birtokában könnyebben jut álláshoz, jobb pozíciókhoz.

Előnyök

A magánszemélyeknek való tanítás egyik előnye, hogy az időbeosztást nagyon rugalmasan lehet kezelni. Sok embernek egyéb elfoglaltsága van – dolgozik, gyereket nevel, és be kell ütemeznie napi teendői közé a tanulást is.

Egy másik előny, hogy a tanár csak vele foglalkozik, és az ő tempójában halad, nem kell másra figyelni. Amennyiben valahol elakadás van, rögtön lehetőség is adódik tisztázni a fogalmakat. Ha többen vesznek részt egy tanfolyamon, egymást be kell várniuk, ami hátráltathat, hiszen időt töltünk más problémáival.

Az órán olyan gyakorlati lépéseket elemzünk és tanulunk meg, melyeket a mindennapokban is fel lehet használni. A tanfolyam során lehetőség van megbeszélni és példákkal alátámasztani a leggyakoribb statisztikai, logikai, matematikai műveleteket, nem terhelve a résztvevőket bonyolult makrók rögzítésével.

A megtanultak elsajátítása akkor a legcélszerűbb, ha rögtön gyakorlatba is ültethetők, azaz konkrét feladatokat végeznek el, ami által elmélyíthetőek a tanultak. A feladatok megértéséhez sokféle különböző mintafeladat szükséges. Nálunk mindezek biztosítva vannak a tanulók részére.

Eredmény

Garantáltan az általam tartott tanfolyam végén a tanulók képesek lesznek hatékonyan használni és alkalmaznia az Excel-programot. Képesek lesznek matematikai, szöveges és grafikus adatokat szerkeszteni, javítani, rendezni.

További részletekért gyere át a weboldalamra: www.irodatunder.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodatunder.blog.hu/api/trackback/id/tr937232709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása